21 komentarzy

  1. styly
    29 września 2015 @ 11:22

    Piękna metamorfoza, teraz jest tam o wiele przytulniej i bardziej nowocześnie. Widać, że nie byle kto projektował wystrój. Jedyny mankament to to, że zrobiło się tam jednak mniej miejsca, mniej przestrzeni i panowie spiąć będą bardzo blisko, a nie każdemu to pasuje. o tego po rozłożeniu łóżek może być ciężko dostać się do drzwi. jednak cały wygląd jest mega.

    Reply

    • Katarzyna Antończyk, Architekt Na Szpilkach
      29 września 2015 @ 19:16

      Dziękuję 🙂 masz zupełną rację, sofy zajmują dużo miejsca. Akurat jednak w tym przypadku byłam ograniczona przez Jysk – tylko tej jednej sofy z pojemnikiem mogłam użyć. Byłoby idealnie, gdyby była nieco węższa i bez narożnika 🙂

      Reply

  2. Mariusz
    29 września 2015 @ 11:54

    Pokoik niewielki, ale urządziłaś go nie tylko pięknie, ale też funkcjonalnie. Metamorfoza oczywiście bardzo udana, a kolorystyka, którą wybrałaś jest bardzo w moim guście.

    Reply

    • Katarzyna Antończyk, Architekt Na Szpilkach
      29 września 2015 @ 19:17

      Mariuszu, dziękuję. Cieszę się, że kolorystyka odpowiada mężczyźnie 🙂

      Reply

  3. Dorabiaj przez Internet
    29 września 2015 @ 11:58

    Śiwetnie teraz wygląda ten pokój dla potrzebujących 🙂 Gratuluję nagrodzonym! Pozdrawiam

    Reply

    • Katarzyna Antończyk, Architekt Na Szpilkach
      29 września 2015 @ 19:17

      Pozdrawiam serdecznie, dziękuję za regularne odwiedziny na moim blogu! 🙂

      Reply

  4. Unknown
    29 września 2015 @ 12:26

    Dzień dobry!!!
    Metamorfoza wyszła przewidywalnie 🙂 – REWELACJA!!!!
    Spodziewałam się że będzie świetnie, no ale że aż tak? Chylę czoła!
    Jestem pewna że użytkownicy będą bardzo zadowoleni – ja bym była na 100% (i więcej)
    Super kolory, spinające dodatki i super pomysł na lustro. (jednak z doświadczenia wiem, że lustro na przeciwko okna marnie się sprawdza…)
    A co do zabawy – to dziękuję i szczerze gratuluję zwycięzcom
    pozdrawiam
    K.

    Reply

    • Katarzyna Antończyk, Architekt Na Szpilkach
      29 września 2015 @ 19:41

      Dziękuję Kasiu, ogromnie się cieszę że Ci się podoba efekt końcowy! Lustro ma tu za zadanie dodać światła, nie przypuszczam żeby panowie mieli zamiar się w nim wiele przeglądać 🙂 Pozdrawiam serdecznie.

      Reply

  5. m.projektownia
    29 września 2015 @ 15:10

    Wyszło bardzo fajnie. To w ogóle świetna akcja. Oby takich więcej. Myślę, że Panowie będą czuć się w tym pokoju bardzo dobrze. Podoba mi się pomysł na umieszczenie zdjęć tczewskiego mostu kolejowego, kolorystyka pokoju też przyjemna. Ogólnie zmiana bardzo na plus!

    Reply

    • Katarzyna Antończyk, Architekt Na Szpilkach
      29 września 2015 @ 19:44

      Dziękuję Ci Ago! 🙂 Mam nadzieję, że, tak jak piszesz, mieszkańcy będą się tam dobrze czuć.

      Reply

  6. Anonimowy
    29 września 2015 @ 18:37

    A gdzie telewizor?! 😉

    Drzwi zostały pomalowane na żółto czy to kwestia zdjęć? Wszystkie wydają się przeżółcone… Coś z obiektywem/matrycą?

    Poza tym fajnie! W takim budżecie pewnie lepiej się nie dało 🙂

    Reply

    • Katarzyna Antończyk, Architekt Na Szpilkach
      29 września 2015 @ 19:26

      Drzwi były białe/złamana biel. Zdjęcia były robione przez fotografa wynajętego przez Jysk. Kolory najlepiej oddaje zdjęcie zrobione przeze mnie, przedostatnie. Telewizor został usunięty do sesji, będzie stać na stole, a w przyszłości być może będzie nad nim wisiał 🙂

      Reply

  7. Anonimowy
    29 września 2015 @ 18:41

    Super całość. Różnica "przed" i "po" robi wrażenie 😉 Gratuluję!

    Reply

    • Katarzyna Antończyk, Architekt Na Szpilkach
      29 września 2015 @ 19:18

      Dzięki! 🙂

      Reply

  8. Unknown
    29 września 2015 @ 19:09

    Bardzo fajna metamorfoza. Pokój wygląda na zamieszkały, a nie na tymczasowy przystanek z tymczasowymi meblami. Robi wrażenie 🙂 Jedyne co bym zmieniła, to kanapę pod lustrem, na zwykłą – nie narożnik, bo strasznie zajmuje przestrzeń, nie wiem czy kwestia zdjęć czy tak jest w rzeczywistości, ale zrobiło się nieco ciasno.

    Wszystkim wyróżnionym gratuluję i dziękuję za wyróżnienie 😀
    mój e-mail: lvlupstudio[at]gmail.com

    Reply

    • Katarzyna Antończyk, Architekt Na Szpilkach
      29 września 2015 @ 19:46

      Dziękuję 🙂 Masz rację z kanapą, lepsza byłaby bez narożnika – tak jak napisałam wyżej nie miałam tu jednak alternatywy. Pozdrawiam serdecznie.

      Reply

  9. Chaga
    29 września 2015 @ 20:24

    Fajnie całościowo wyszła ta metamorfoza :). Dodatki mi się bardzo podobają i moja kolorystyka :), zmiana kolosalna na +. Rzeczywiście, byłoby więcej miejsca bez tych narożników, ale to w końcu nie parkiet do tańca a miejsce do wypoczynku. Mebelki ciemne z jasnymi tworzą też klimat przytulności, wszystko z jednego kompletu nie wyglądałoby tak naturalnie.
    W filmiku wypadłaś profesjonalnie i zero tremy :). Swoją drogą ciekawy pomysł na reklamę firmy.
    Dziękuję za bon 🙂

    Reply

    • Katarzyna Antończyk, Architekt Na Szpilkach
      29 września 2015 @ 20:51

      Dziękuję! 🙂 Sama się zdziwiłam, ale kompletnie nie stresowałam się przed kamerą 🙂 Też uważam, że to świetna kampania reklamowa. Pozdrawiam serdecznie, gratuluję wygranej 🙂

      Reply

  10. Small world of design
    30 września 2015 @ 08:36

    Zmiana na plus. Narożniki rzeczywiście zajmują sporo miejsca, jednak wnętrze jest funkcjonalne i nowoczesne.

    Reply

  11. Anonimowy
    27 grudnia 2018 @ 14:48

    wow pięknie pani pozamieniała meble na nowe 😛 😀

    Reply

    • Katarzyna Antończyk, Architekt Na Szpilkach
      22 marca 2019 @ 21:03

      dziękuję 😉 o to chodziło w tej metamorfozie.

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *